Povijest tvrtke

Povijest tvrtke - MyScal®

Naša povijest seže u 1993. godinu, kad je Sartorius Croatia službeno započela s radom. Od samih početaka, imali smo viziju postati pouzdani partner, vrhunski tehnološki centar i podrška te napredni predvodnik struke u kojoj radimo. Dugogodišnje iskustvo dovelo nas je do 2010. godine kad je započeo rad našeg umjernog laboratorija za umjeravanje vaga, utega i pipeta, akreditiranog prema normi HRN EN ISO/IEC 17025:2017. 

Tijekom godina, kontinuirano smo ulagali u znanje, opremu i tehnologiju, koji su na istaknuli nas tržištu zahvaljujući metodama i trendovima koji prate suvremene zahtjeve u području mjeriteljstva. Neke od prednosti koje bismo izdvojili svakako su suvremena oprema koju svakodnevno koristimo prilikom umjeravanja, naši mjeritelji s dugogodišnjim iskustvom te mjeriteljski program myScal® kojeg smo razvili za potrebe našeg laboratorija, ali i inozemno tržište. Imamo bogato desetogodišnje iskustvo u razvoju programa (kasa, vlastitog ERP i specijaliziranog programa za komunikaciju s vagama), a myScal® programsko rješenje moderni je nasljednik ta tri projekta.

U našim poslovnim prostorima danas raspolažemo vlastitim uredima, servisnim prostorom, umjernim laboratorijem i skladišnim prostorom, uz planove dodatnog proširenja. Kontinuirano ulažemo u daljnji napredak i kvalitetu, s ciljem daljnjeg širenja. Razvojem vlastitih proizvoda, usluga i programskih rješenja želimo se istaknuti na međunarodnom tržištu, kao inovativni i visokotehnološki centar u području mjeriteljstva, laboratorijskih te bioprocesnih rješenja i servisne djelatnosti.